Työvoimahaku avattu

Aluksemme tarvitsee mm. kuria ja järjestystä!

Tracon 7:n työvoimahaku on nyt avattu. Toivomme alkuvaiheessa ilmoittautumisia ennen kaikkea kokeneilta conikonkareilta, joita kiinnostavat vastuullisemmat tehtävät työvoimatiimien esimiehinä eli ns. ylivänkäreinä. Toki muistakin tehtävistä kiinnostuneet voivat jo lomakkeen täytellä, valinnat näihin tehtäviin tehdään vasta myöhemmin kesällä.

Vänkärit eli conin talkootyöntekijät pitävät tapahtuman pyörimässä. He toimivat mm. lipunmyyjinä, ohjelma-avustajina, järjestyksenvalvojina, valokuuvajina, majoitusvalvojina, tekniikkasäätäjinä ja lukuisissa muissa erilaisissa tehtävissä tapahtuman aikana. Vänkäröinti ei ole tylsää puurtamista, vaan mahdollisuus kokea tapahtuma aivan eri tavalla tavalla kuin tavallisena kävijänä!

Työtehtäviä löytyy siis jokaiselle oman osaamisen ja kykyjen mukaan. Hakemuslomakkeessa kannattaa kertoa suoraan mitä haluat tehdä ja miksi. Näin pystymme löytämään jokaiseen tehtävään sinne parhaiten sopivat tekijät. Täysin uusille tulokkaille suosittelemme esimerkiksi yleisvänkärin, narikan tai majoitusvalvojan tehtäviä.

Työvoimalle on luonnollisesti tarjolla tärkeimpänä etuna ilmainen sisäänpääsy ja majoituspaikka tapahtumaan sekä oma T-paita. Tehtävien välissä voi levähtää tarunomaisessa taukotilassa,  Green Roomissa, jossa on aina parhaat jutut menossa - ja tarjolla tietenkin virkistävää kahvia ja kellonajasta riippuen pienempää tai suurempaa purtavaa. Traconin perinteenä on myös kutsua kaikki täysi-ikäiset työntekijät erilliseen kiitostilaisuuteen tarjoiluineen viikko-pari tapahtuman jälkeen. Muista eduista tietoa lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan avaruusalus Tracon 7:n miehistöön!

Täytä hakemus Traconin työvoimajärjestelmään, Jyrään.

Huom! Jos sinulla on ennestään tunnus järjestelmään, päivitä omat tietosi ajan tasalle ennen Tracon 7 -tapahtuman  hakemuksen täyttämistä! Omiin tietoihin on tullut kaksi uutta kenttää - ajokortti ja hygieniapassi - jotka kannattaa täyttää, mikäli tällaisia löytyy!

Kaikissa työtehtäviin liittyvissä kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä Tracon 7:n työvoimatiimiin, sähköposti tyovoima12 ät  tracon.fi.

Tagit: 

Lisää uusi kommentti

Suodatettu HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Pelkkä teksti

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.