Operaatio Fredrikin cosplayhaaste!

Tuntuuko, että cosplay-ohjelma coneissa on jo "niin nähty"? Kaipaatko jotain uutta ja freesiä? Nyt monta TV:stä tuttua formaattia puetaan cosplayn nahkoihin! Tule katsomaan ja viihtymään jännittävien cosplay-aiheisten haastetehtävien pariin!

Cosplay-haaste on huumoripohjainen ohjelmanumero, jossa kisataan kaikkien aikojen cosplaytittelistä. Kisaan haetaan neljää 2-3 hengen ryhmää. Kisassa käydään läpi kolme haastetehtävää, jotka vaativat osallistujiltaan cosplay- ja skenetietotaitoa. Vastassa voi olla pikainen peruukin muokkaus, tietokilpailu tai vaikka tanssitaitojen esittely. Jokaisen tehtävän jälkeen jaetaan pisteet ja yksi ryhmä putoaa kisasta pois.

Kisaan voi osallistua kuka tahansa, joka uskoo tässä kamppailussa pärjäävänsä. Kaikki haasteeseen osallistuvat ryhmät palkitaan enemmän tai vähemmän päättömin palkinnoin! Ota siis rohkeasti haaste vastaan!

Vastaa cosplay-haasteeseen!

Cosplay-haasteeseen ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen of ät operaatiofredrik.com. Mainitse viestissäsi joukkueen nimi ja jäsenten määrä sekä yhteyshenkilön puhelinnumero.

Cosplay-haasteeseen osallistuminen ei oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn.