Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden kookkain kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa.

Karttoja Tampere-talon sijainnista:

Sijainti ja palvelut

kartta

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, ja siitä lyhyen kävelymatkan päässä on useita ruokapaikkoja sekä -kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita sekä K-ruokakauppa.

 1. Tracon 7
  Tampere-talo
  Yliopistonkatu 55
 2. Lattiamajoitus
  Tammerkosken koulu
  Rautatienkatu 3-5 
 3. Lattiamajoitus
  Amurin koulu
  Satakunnankatu 60 
 4. K18-iltaklubi
  Groove Bar & Cellar
  Aleksanterinkatu 22 
 5. Kauppakeskus Tullintori
  K-Market 
 6. S-Market Pendoliino
 7. Kauppakeskus Koskikeskus
 8. Holiday Inn
 9. Scandic Hotel Tampere City
 10. Sokos Hotel Ilves
 11. Sokos Hotel Villa
 12. Sokos Hotel Tammer
 13. Omenahotelli
  Tampere I
  Hämeenkatu 28 
 14. Omenahotelli
  Tampere II
  Hämeenkatu 7 
 15. Dream Hostel
 16. Rautatieasema
 17. Linja-autoasema
 18. Keskustorin bussipysäkit
 19. Pankkiautomaatit

Vaate- ja tavarasäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten maksuton narikka. Erikseen on myös asenarikka, johon viedään kaikki suurimmat ja hankalimmat asurekvisiitat sekä matkalaukut. Tapahtumapaikalle tulee erilliset pukuhuoneet sekä cosplay-kilpailijoiden että kävijöiden käyttöön, lisätietoja lähempänä tapahtumaa.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa ja P-Tullissa on vapaita maksullisia parkkipaikkoja. Noin 100 metrin päässä Kalevantien ja Viinikankadun toisella puolella sijaitsee tilava Tampere-talon asiakaspaikoitus (maksullinen la, ilmainen su). Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Tapahtuman pääsylippuja myydään ovelta ainoastaan käteisellä (varaathan tasarahan!). Myös suurin osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä, jotkut myyjät voivat myös ottaa kortteja vastaan. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsemansa määrän käteistä rahaa. Lähimmät Otto-automaatit löytyvät kauppakeskus Tullintorilta.