Tapahtuma

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon 7 järjestetään syksyllä 2012 seitsemättä kertaa. Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedot tapahtumasta.

Tracon on on suunnattu kahden hieman erilaisen, osittain päällekkäisen harrastuspiirin harrastajille:

  • anime eli japanilainen animaatio, manga eli japanilainen sarjakuva, cosplay, J-rock, J-pop ja muu japanilainen populaarikulttuuri
  • pöytä- ja liveroolipelit, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelit

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tracon tarjoaa myös monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuita ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua.

Aika

Tracon 7 alkaa lauantaina 8. syyskuuta 2012 kello 10:00.

Tracon 7 päättyy sunnuntaina 9. syyskuuta 2012 kello 18:00.

Tapahtuma on auki yön yli.

Tapahtumapaikka

Tracon 7 järjestetään Tampere-talossa kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Lue lisää tapahtumapaikasta »

Pääsymaksu

Tracon 7 on pääsymaksullinen tapahtuma.

Liput ennakkoon 15 euroa (viikonloppu) tai 10 euroa (1 päivä) ja ovelta 20 euroa (viikonloppu) tai 15 euroa (1 päivä).

Lue lisää pääsylipuista »

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa.

Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai Poliisin myöntämällä henkilökortilla.

Menneet Traconit

Tracon järjestetään seitsemättä kertaa.