Majoitus

Tapahtumapaikka on avoinna lauantain ja sunnuntain välisen yön. Tampere-talossa ei kuitenkaan saa majoittua! Yöpymispaikka kannattaa varata ajoissa.

Hotellit ja hostellit

Tampereella on runsaasti hotelleja (mm. kaksi edullista Hämeenkadulla sijaitsevaa Omenahotellia), joista saa lisätietoa esimerkiksi Tampereen huvioppaasta tai Booking.Com -hakupalvelusta. Katso lähimmät hotellit kartasta.

Tapahtumalle on toistaiseksi sovittuna seuraavat hotellikiintiöt sopimushinnoin (varaukset suoraan hotellille, muista ilmoittaa varaustunnus varauksen yhteydessä!):

Scandic Tampere City

Ajalla 7.-9.9.2012

  • Yhden hengen standard-huone 92 €/vrk
  • Kahden hengen standard-huone 102 €/vrk

Varaustunnus TRA070912. Varaukset voi tehdä puhelimitse 03-2446 2216 tai s-postilla . Internet-sivuilta varattaessa kiintiötarjousta ei voi käyttää.

Lattiamajoitus

Traconin kävijöille järjestetään edullista lattiamajoitusta. Majoituksen myynti Traconin verkkokaupassa päättyi 3.9., tapahtumapaikalla on vielä myynnissä jonkin verran jäljellä olevia paikkoja.

Lattiamajoitus järjestetään tapahtumapaikan läheisyydessä olevilla kouluilla. Ensivaiheessa varatut majoituspaikat sijaitsevat Tammerkosken koululla (Rautatienkatu 3-5) reilun kilometrin päässä Tampere-talosta. Elokuussa myyntiin tulleet lisämajoituspaikat sijaitsevat Amurin koululla (Satakunnankatu 60) n. 2,5 km päässä tapahtumapaikasta. Majoituspaikkoja voi tänä vuonna varata myös pe-la yölle (Huom! Pe-la paikat ovat Tammerkosken koululla, jonne ei myydä enää la-su -majoitusta, joten varatessasi molemmille öille majoituksen, joudut vaihtamaan majoituspaikkaa välissä!)

Yritämme kysynnän kasvaessa selvittää mahdollisuuksia lisälattiamajoituspaikkoihin, mutta valitettavasti monet aiempien vuosien majoitustilat eivät ole tänä vuonna käytettävissä, mikä hankaloittaa majoituspaikkojen löytämistä. 

Tarkemmat majoituspaikat ilmoitetaan kulkuohjeineen lähempänä tapahtumaa. Kaikille lattiamajoituspaikan varanneille lähetetään myös tarkemmat majoitusohjeet sähköpostitse.

Lattiamajoitukseen valmistauminen

Muistathan ottaa mukaasi mm.

  • makuupussin
  • makuualustan tai patjan
  • tyynyn, jos koet sellaista tarvitsevasi
  • peseytymisvälineet
  • korvatulpat, jos olet herkkäuninen

Majoitus- ja peseytymisvälineet kannattaa pakata yhteen isoon kassiin, jotta ne on helppo jättää Tampere-talon isotavaranarikkaan päivän ajaksi.

Tracon ry ei vastaa lattiamajoituspaikalle jätetystä omaisuudesta.

Leirintäalue

Lähin leirintäalue on Tampere Camping Härmälä, joka sijaitsee n. viiden kilometrin päässä tapahtumapaikasta.

Huomaathan, että telttailu tai muu majoittuminen Sorsapuistossa, kuten muissakin keskustan puistoissa, on kielletty.