Jatkuva ohjelma

Traconissa tapahtuu ympäri vuorokauden, eikä ohjelma rajoitu pelkästään luentosaleihin! Tapahtuman aikana riittää toimintaa myös käytävillä ja monissa muissa tiloissa laidasta laitaan.

Animekaraoke

Aaria (2. kerros). Auki koko tapahtuman ajan.

Tule animekaraokeen laulamaan rakkaimpia anime-, J-pop- ja K-pop-kappaleitasi! Biisilistan löydät verkosta sekä ilmoitustaululta karaoketilasta.

Animekaraoken biisilista »

Boffaus

Rondo (1. kerros). Aukioloajat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Tule kokeilemaan boffausta eli bofferitaistelua! Bofferit ovat itse tehtyjä pehmeitä miekkoja, keihäitä ja muita lyömäaseita, joilla kamppailu on vauhdikas ja viihdyttävä urheilulaji. Yhteistyössä Pirkanmaan boffaajat ry.

Lue lisää boffauksesta Tracon VI:n blogista »

Cosplay-kuvauspiste

Sorsapuistosali (1. kerros). Lauantai 11–18, sunnuntai 10–17.

Traconissa toimii CFT:n kuvauspalvelu. Maksuttomassa kuvauspalvelussa voi käydä kuvauttamassa itsensä yksin tai vaikka koko kaveriporukan voimin.

Lue lisää kuvauspisteestä »

Figunäyttely

Talvipuutarha (1. kerros). Auki koko tapahtuman ajan.

Talvipuutarhassa on näytillä laaja valikoima animefiguureita alan harrastajien kokoelmista.

Lautapelit, go ja mahjong

Sonaatti 2 (0. kerros). Auki koko tapahtuman ajan, opetusajat ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Lautapelihuoneessa on pelattavissa laaja kirjo erilaisia lautapelejä. Saatavilla myös itämaisista peleistä go ja mahjong sekä näissä asiantuntevaa opetusta! Yhteistyössä Suomen lautapeliseura ry, mahjong-seura Tenpai ry sekä Tampereen teekkarien go-kerho.

Tanssi- ja rytmipelit

Fuuga (2. kerros). Auki koko tapahtuman ajan.

Tule kokeilemaan rytmitajuasi 2. kerrok­seen! Haasta kaverisi tanssipelissä tai ko­keile muita rytmipelejä. Tanssipelinä toimii In The Groove PC laadukkailla FitPro Arcade -tanssialustoilla. Rytmipeleinä löy­dät monelle vähän uudemmat tuttavuudet: Beatmania IIDX, Pop’n Music, Para Para Paradise, Project DIVA ja Osu! Yhteistyössä Suomen Tanssipelaajat ry.

Taidekuja

3. kerros. Taiteilijat määräävät itse aukioloaikansa.

Traconin taidekujalla nuoret kuvataiteen ja käsitöiden harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Taidekuja löytyy tutulta paikaltaan Tamperetalon kolmannen kerroksen aulasta ja kuja on avoinna koko tapahtuman ajan.

Lue lisää taidekujasta »

Teemapeli

Koko Tampere-talo. Käynnissä koko tapahtuman ajan.

Traconin teema on tänä vuonna maailmanloppua pakoon. Osana teemaa koko Traconin ajan Tampere-talossa on käynnissä teemaan liittyvä kevyt liveroolipeli. Peliin voi ilmoittautua mukaan ennen tapahtumaa tai liittyä vasta paikan päällä.

Lue lisää teemapelistä »