Yasuhiro Nakura kunniavieraaksi Traconiin!

Julkistimme Desuconin päättäjäisissä Tracon 7:n animekunniavieraan! Kunniavieraaksi saapuu animaattorina, hahmosuunnittelijana ja animaatiopäällikkönä kunnostautunut Yasuhiro Nakura, joka tunnetaan muun muassa The Girl Who Leapt Through Timestä, Summer Warsista, Laputasta, Ghost in the Shell 2: Innocencesta sekä Legend of the Galactic Heroesista.

Suomessa hänen töistään erityistä merkitystä on Tanoshii Muumin Ikkalla eli kotoisammin Muumilaakson tarinoilla. Nakura toimi Tove Janssonin klassikkokirjojen animaatiosovituksen animaatiopäällikkönä.

Traconissa Nakura kertoo urastaan, vastaa yleisön kysymyksiin ja signeeraa.

Kommentit

Upeaa! Nimi ei ole aiemmin tuttu, mutta kiinnostus heräsi heti Muumeista ;D

Aivan ihanaa! Taas kunniavieras, joka on jollakin tapaavaikuttanut animeihmisten ja myös muidenkin lapsuuteen! Laitelkaa myöhemmin sitten lisää tietoa noista signeerausjutuista, esim. voiko mitä tahansa signeerata ja kuinka monta.

UPEAA! Tätä on odotettu! Yasuhiro on lempitaiteilijani, yhtä upeita kuvia harva saa aikaan! Kiitos kiitos kiitos todella paljon! Nyt Yasuhiron taidekirjat mukaan ja nimmaroimaan ;) Miten tuo nimikirjoitustilaisuus oikein järjestetään? Ainakin viime vuoden Takahashin signeerauksessa moni jäi ilman nimmaria... Ja Nakuran nimmarin EHDOTTOMASTI haluan!

Nyt en jaksa odottaa! Signeeraus on pakko saada. :)Toivottavasti voi esim. printata kuvan johon Nakura sitten signeeraa? :3<3 

Uuh koskaan ennen en oo traconissa käyny, mutta nyt on pakko mennä :D

 Täältä ostin itselleni signeeraus alustan ^___^~~<3-->tenso.com hoitaa paketin perille 2-3 päivän sisällähttp://www.moomin.co.jp/index.html 

OMG! OMG! OMG!!!! Pakko mennä ja tavata äijä iste Ghost in the shell 2, Dr.Slump ja DNA2 animaation ja muumien hahmo suunnittelija!!

Lisää uusi kommentti

Suodatettu HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Pelkkä teksti

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.