Uutiset

Trinity Blood valttia nettipukukisassa – nyt äänestetään Välähdys-voittajaa!

Kuva: Emilia LahtinenTraconin nettipukukisa on ratkennut! Äärimmäisen tiukan yleisöäänestyksen jälkeen voittoon selviytyi nimimerkki Sestra hahmollaan Seth Nightroad sarjasta Trinity Blood. Sestra saa palkinnokseen komean pokaalin. Onnea voittajalle!

Nettipukukisan äänestäjäin kesken arvottiin kaksi kappaletta kahden viikonloppurannekkeen lippupakettia 14.–15. syyskuuta 2013 järjestettävään Tracon 8 -tapahtumaan. Arvonnan voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Nyt kun nettipukukisa on saatu ratkaistua, on seuraavaksi vuorossa Välähdys-poseerauskilpailun yleisöäänestys! Välähdyksessä kisattiin niin lauantaina kuin sunnuntainakin, ja molempina päivinä tehtävä oli sama – esittää kameralle paras poseeraus.

Äänestä lauantain Välähdystä »
Äänestä sunnuntain Välähdystä »

Välähdys-äänestykset ovat käynnissä viikon verran maanantaihin 28. tammikuuta asti. Kaikkien vuoden 2012 Välähdys-kilpailuissa äänestäneiden kesken arvotaan Rento-tuotepalkintoja! Äänestämiseen tarvitset tunnuksen Anikin foorumeille.

PS. Muistathan, että Tracon 7 on ehdolla Vuoden tapahtumaksi 2012 DesuGaala-äänestyksessä! Äänestä suosikkejasi kuun loppuun mennessä!

Kuva: Emilia Lahtinen

Tagit: 

Äänestä nettipukukisassa!

Tracon 7:n nettipukukisan äänestys on nyt käynnissä! Cosplayagentit kiersivät tapahtumassa väkijoukossa ja kutsuivat nettipukukisaan osallistujia. Kisaan pääsivät puvut, joita agentit pitivät onnistuneina ja mielenkiintoisina. Puvut nähtiin myös lavalla esityskisan yhteydessä. Paras puku valitaan nettiäänestyksellä, ja palkintona komeilee upea pokaali. Suuntaa siis Cosplay Finland Tourin sivuille ja äänestä parasta pukua omilla Aniki-tunnuksillasi!

Äänestä nettipukukisassa »

Äänestämällä nettipukukisassa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput seuraavaan Traconiin! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi kahden viikonloppulipun pakettia 14.–15. syyskuuta 2013 pidettävään Tracon 8 -tapahtumaan.

Nettipukukisan kuvat on ottanut Emilia "AG" Lahtinen. Äänestysaikaa nettipukukisassa on tapaninpäivään keskiviikkoon 26. joulukuuta 2012 kello 19 asti. Nettipukukisan jälkeen äänestetään vielä erikseen molempien päivien Välähdys-poseerauskisoissa, joten kannattaa pysytellä kuulolla!

Kävijäkysely

Tykkäsitkö Tracon 7:sta? Oliko tapahtumassa jotain pielessä? Anna palautetta! Traconin kävijäkysely on nyt avattu.

Vastaa kävijäkyselyyn »

Otamme vastaan myös vapaamuotoista palautetta esimerkiksi Anikin foorumeilla, Pelilaudalla sekä sähköpostitse osoitteeseen yhteys12 ät tracon.fi.

Löytötavaroista

Tracon oli ja meni, ja Tampere-taloon sekä majoituspaikkoihin unohtui jälleen mittava kokoelma erilaisia vaatteita, makuupusseja, pyyhkeitä, kirveitä ja muita mitä erilaisimpia löytötavaroita.

Hukkasitko Traconissa jotain? Ei hätää! Lähetä löytötavakyselysi sähköpostitse osoitteeseen yhteys12 ät tracon.fi ja kuvaile mahdollisimman yksityiskohtaisesti hukkaamasi esine, niin katsomme löytyykö sitä löytötavarain joukosta.

Tunnistetut löytötavarat saat postitse. Maksat löytötavarain palautuksesta vain postikulut postiennakolla.

Cosplayesityskisan tulokset

Tässä cosplayesityskisan tulokset!

 1. Operaatio Fredrik
  Lesson 1
 2. FAGtrio
  EPICritual
 3. Liikkuva linna

Onnea voittajille! Nettipukukisa ja Välähdys tulevat lähiviikkoina.

Tagit: 

Kiitos kaikille Tracon 7:stä!

Tracon 7 on nyt ohi. Suurkiitos työvoimalle, sponsoreille, ohjelmanpitäjille sekä tietysti kaikille 4 805 kävijällemme!

Nyt kun coni on vielä kirkkaana mielessä, annathan meille palautetta! Mikä meni hyvin, missä on vielä parantamista ensi vuoteen? Kävijäkysely aukeaa ensi viikolla, mutta vapaamuotoista palautetta otamme mielellämme vastaan esimerkiksi Anikin foorumilla sekä Pelilaudalla.

Tagit: 

World Cosplay Summit 2013 -edustajat valittu

Kuva: Mikael PeltomaaKuva: Mikael Peltomaa

Maailman arvostetuimman cosplaykilpailun World Cosplay Summitin Suomen karsinta käytiin lauantaina Traconissa. Tiukassa kamppailussa voittajiksi selviytyivät Satu ja Päivi Asikainen hahmoinaan Nowa ja Alleyne sarjasta Queen's Blade. Satu ja Päivi edustavat Suomea kesällä 2013 Japanin Nagoyassa järjestettävässä World Cosplay Summit -finaalissa.

Traconin lauantain cosplaykisan tulokset kokonaisuudessaan:

World Cosplay Summit 2013 -karsinta, parikilpailu

 1. Satu ja Päivi Asikainen
  Nowa ja Alleyne (Queen's Blade) 
 2. Heidi Päivinen ja Maria Ilona Parviainen
  Millhiore F. Biscotti ja Leonmichelli Galette des Rois (Dog Days)
 3. Saana Siljamäki ja Siri Leppäkoski
  Caterina Sforza ja nuori Caterina Sforza (Trinity Blood)

Pukukilpailu, kokeneiden sarja

 1. Ywi
  Dragonborn (Skyrim)
 2. Fainttos
  Yuri Lowell (Tales of Vesperia)
 3. Saara Niemi
  Izanagi (Persona 4)

Pukukilpailu/aloittelijat

 1. Zhi Xuan Liu
  Gokou Ruri (My Little Sister Can’t Be This Cute)

Onnea voittajille! Sunnuntaina jatketaan esityskisan, nettipukukisan ja Missimittarin merkeissä!

 


Tagit: 

Conibussilla kätevästi majoitukseen

Viime vuonna debytoinut conibussi palvelee Traconin lattiamajoituksen käyttäjiä tänäkin vuonna! Conibussi kuljettaa conikansaa tapahtumapaikalta majoituskouluille lauantai-iltana kello 18-01. Lähdöt ovat tasatunnein, paitsi viimeinen klo 01 lähtö, joka on kello 01:15. Viime vuodesta poiketen conibussi on tänä vuonna maksuton!

Sunnuntaina conibussi ei valitettavasti liikennöi. Tammerkosken koulu on onneksi vain reilun kilometrin päässä Tampere-talosta ja Amurin koulu noin 2,5 kilometrin. Jos kävelymatka Amurin koululta tuntuu pitkältä, kannattaa sunnuntaiaamuna hyödyntää Tampereen lähiliikenteen bussia numero 13, joka kuljettaa Amurin koulun läheltä Pirkankadulta suoraan Tampere-talon eteen (kertamaksu 2,50 €).

Jos olet varannut majoituspaikkasi etukäteen, tarkista sähköpostisi ja lue huolellisesti sähköpostiisi saamasi majoitusohje!

Lauantain ja sunnuntain väliselle yölle on saatavilla vielä muutamia lattiamajoituspaikkoja. Ne myydään tapahtumapaikalla Sorsapuistosalissa sijaitsevalta Tracon-pöydältä hintaan 10 €/hlö/yö.

Cosplaykisojen paikkaliput

Cosplaykisa on vuodesta toiseen ollut Traconin suosituin ohjelmanumero - jopa niin suosittu, että kaikki eivät aina ole mahtuneet sisään. Jotta jonot eivät tukkisi tapahtumapaikan aulatiloja ennen cosplaykisan alkua, pääsee cosplaykisan permantotasolle (2. kerros) ainoastaan paikkalipulla. Paikkaliput ovat kävijöille maksuttomia, ja niitä jaetaan molempina päivinä alkaen kello 12:00 Traconin myyntipöydällä Sorsapuistosalissa.

Kolmannen kerroksen parvelle pääsee cosplaykisoja seuraamaan ilman paikkalippua niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää.

PS. Lippuja Traconiin myydään ovelta hintaan 20 €/viikonloppu ja 15 €/päivä, ja ne eivät lopu kesken.

Tagit: 

Chotto!Chocolaten vauhdikas tanssiesitys Traconin avajaisissa!

Tanssiryhmä Chotto!Chocolate esiintyy Traconin avajaisissa! Näiden taitavien tyttöjen vauhdikas tanssiesitys ei jätä ketään kylmäksi!

Tutustu Chotto!Chocolateen ryhmän kotisivulla »

Avajaiset
Iso sali, lauantai klo 10:30-11:00

Viihteellisen informatiivisessa avajaisspektaakkelissa ohjelmassa on mm. tanssiryhmä Chotto!Chocolaten tanssiesitys, teemapelin räjähtävä alkurysäys sekä kuumia vinkkejä siitä, mitä viikonloppuna ei ainakaan kannata missata!

Sivut

Subscribe to Tracon 7 » Uutiset