wcs

World Cosplay Summit 2013 -edustajat valittu

Kuva: Mikael PeltomaaKuva: Mikael Peltomaa

Tagit: 

Cosplaykisojen ilmoittautumistilanne

Traconin cosplaykisojen ennakkoilmoittautumisen 1. vaihe käynnistyi maanantaina 30. heinäkuuta. Kaikki ensimmäisen vaiheen paikat pukukilpailun kokeneiden sarjaan, World Cosplay Summit -karsintaan sekä esityskilpailuun on nyt jaettu, eli nämä sarjat ovat ensimmäisen vaiheen osalta täynnä. Sen sijaan pukukilpailun aloittelijasarjassa ja Missimittari-originaalipukunäytöksessä on edelleen vapaita paikkoja.

Tagit: 

Cosplaykilpailuiden ilmoittautuminen avoinna!

Traconin cosplaykilpailuiden ennakkoilmoittautumisen ensimmäinen vaihe on alkanut! Ensimmäisessä vaiheessa jaetaan enintään puolet pukukilpailun, WCS-karsinnan, esityskilpailun ja Missimittarin paikoista, ja se on käynnissä sunnuntaihin 15. elokuuta asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Loput paikat jaetaan toisessa vaiheessa, joka avautuu maanantaina 6. elokuuta.

Tagit: 

Cosplay-kilpailujen säännöt julkaistu!

Traconin cosplay-kilpailujen säännöt ja aikataulu on nyt julkaistu! Lauantaina kisataan World Cosplay Summit 2013:n Suomen karsinta sekä pukukilpailu, ja sunnuntaina nähdään esityskilpailu, hall cosplay -tyyppisen nettipukukisan esittäytymiskierros sekä uutena sarjana Missimittari-originaalipukunäytös.

Subscribe to RSS - wcs