cosplay

Trinity Blood valttia nettipukukisassa – nyt äänestetään Välähdys-voittajaa!

Kuva: Emilia LahtinenTraconin nettipukukisa on ratkennut! Äärimmäisen tiukan yleisöäänestyksen jälkeen voittoon selviytyi nimimerkki Sestra hahmollaan Seth Nightroad sarjasta Trinity Blood. Sestra saa palkinnokseen komean pokaalin. Onnea voittajalle!

Tagit: 

Äänestä nettipukukisassa!

Tracon 7:n nettipukukisan äänestys on nyt käynnissä! Cosplayagentit kiersivät tapahtumassa väkijoukossa ja kutsuivat nettipukukisaan osallistujia. Kisaan pääsivät puvut, joita agentit pitivät onnistuneina ja mielenkiintoisina. Puvut nähtiin myös lavalla esityskisan yhteydessä. Paras puku valitaan nettiäänestyksellä, ja palkintona komeilee upea pokaali. Suuntaa siis Cosplay Finland Tourin sivuille ja äänestä parasta pukua omilla Aniki-tunnuksillasi!

Cosplayesityskisan tulokset

Tässä cosplayesityskisan tulokset!

  1. Operaatio Fredrik
    Lesson 1
  2. FAGtrio
    EPICritual
  3. Liikkuva linna

Onnea voittajille! Nettipukukisa ja Välähdys tulevat lähiviikkoina.

Tagit: 

World Cosplay Summit 2013 -edustajat valittu

Kuva: Mikael PeltomaaKuva: Mikael Peltomaa

Tagit: 

Cosplaykisojen paikkaliput

Cosplaykisa on vuodesta toiseen ollut Traconin suosituin ohjelmanumero - jopa niin suosittu, että kaikki eivät aina ole mahtuneet sisään. Jotta jonot eivät tukkisi tapahtumapaikan aulatiloja ennen cosplaykisan alkua, pääsee cosplaykisan permantotasolle (2. kerros) ainoastaan paikkalipulla. Paikkaliput ovat kävijöille maksuttomia, ja niitä jaetaan molempina päivinä alkaen kello 12:00 Traconin myyntipöydällä Sorsapuistosalissa.

Tagit: 

Cossaajalla ei käy Traconissa aika pitkäksi!

Varsinaisten cosplaykisojen lisäksi Traconissa on paljon erilaista interaktiivista ohjelmaa cossaajille – siis sellaista, johon juuri sinä voit osallistua!

Cosplaydeitti on humoristinen Napakymppi-tyylinen show-ohjelma, jossa animehahmot löytävät Kohtalon Valittunsa!

Shakki, pelien kuningas, on entistäkin jännittävämpää kun olet itse shakkinappula! Cosplayshakkia pelataan pihalla säävarauksella.

Cosplaykisojen ilmoittautumistilanne

Traconin cosplaykisojen ennakkoilmoittautumisen 1. vaihe käynnistyi maanantaina 30. heinäkuuta. Kaikki ensimmäisen vaiheen paikat pukukilpailun kokeneiden sarjaan, World Cosplay Summit -karsintaan sekä esityskilpailuun on nyt jaettu, eli nämä sarjat ovat ensimmäisen vaiheen osalta täynnä. Sen sijaan pukukilpailun aloittelijasarjassa ja Missimittari-originaalipukunäytöksessä on edelleen vapaita paikkoja.

Tagit: 

Cosplaykilpailuiden ilmoittautuminen avoinna!

Traconin cosplaykilpailuiden ennakkoilmoittautumisen ensimmäinen vaihe on alkanut! Ensimmäisessä vaiheessa jaetaan enintään puolet pukukilpailun, WCS-karsinnan, esityskilpailun ja Missimittarin paikoista, ja se on käynnissä sunnuntaihin 15. elokuuta asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Loput paikat jaetaan toisessa vaiheessa, joka avautuu maanantaina 6. elokuuta.

Tagit: 

Operaatio Fredrikin cosplayhaaste Traconissa!

Tuntuuko, että cosplayohjelma coneissa on jo "niin nähty"? Kaipaatko jotain uutta ja freesiä? Nyt monta TV:stä tuttua formaattia puetaan cosplayn nahkoihin! Tule katsomaan ja viihtymään jännittävien cosplayaiheisten haastetehtävien pariin! Cosplayhaaste on huumoripitoinen kisa, johon haetaan neljää 2-3 hengen joukkuetta. Kerää joukkue kasaan ja ilmoittaudu heti!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet »


Tagit: 

Cosplay-kilpailujen säännöt julkaistu!

Traconin cosplay-kilpailujen säännöt ja aikataulu on nyt julkaistu! Lauantaina kisataan World Cosplay Summit 2013:n Suomen karsinta sekä pukukilpailu, ja sunnuntaina nähdään esityskilpailu, hall cosplay -tyyppisen nettipukukisan esittäytymiskierros sekä uutena sarjana Missimittari-originaalipukunäytös.

Subscribe to RSS - cosplay