Teemapeli

Tracon VI:ssä suuren suosion saanut, Traconin teemaa elävöittävä teemapeli toteutetaan tänäkin vuonna! Mukaan pääsee jokainen halukas conikävijä ja vänkäri. Kyseessä on larpin eli live-roolipelin kaltainen, monipuolisia osallistumismahdollisuuksia tarjoava peli, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja käsitellä samalla Traconin teemaa "maailmanloppua pakoon".

Teemapelissä eläydyt hahmoon, joka tuhansien muiden urheiden selviytyjien kanssa lähtee Maasta avaruusaluksella maailmanloppua pakoon. Pelattavia hahmoja löytyy monenlaisia avaruuslaivan miehistön jäsenistä tiedemiehiin ja hartaista uskovaisista rikollisiin. Hahmoilla on etukäteen määritettyjä näkemyksiä maailmasta sekä annettuja tavoitteita, joita pelaaja voi pyrkiä toteuttamaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Teemapeli on käynnissä koko tapahtuman ajan, ja tapahtuman loppuun mennessä selviää, mihin ihmiskunta päätyy pakomatkallaan.

Lue taustatarina »

Teemapeliin ilmoittautuminen

Teemapeliin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, joka onnistuu ennakkoon tai paikan päällä. Ennakkoilmoittautuminen on auki 1. elokuuta asti tai kunnes kaikki ennakkopaikat on täytetty.

Ilmoittaudu teemapeliin »

Teemapelin säännöt

Nämä ovat teemapelin yleiset säännöt. Tarkoitus ei ole rajoittaa liikaa, vaan taata pelin sujuvuus. Lue, sisäistä ja noudata sääntöjä, näin varmistat onnistuneen kokemuksen kaikille.

 1. Käytä järkeäsi!
 2. Noudata aina järjestyssääntöjä!
 3. Noudata pelin sisäisiä sääntöjä!
 4. Tottele aina pelinjohtajia ja apupelinjohtajia!
 5. Jos aioit toteuttaa jonkin merkittävän suunnitelman, informoi pelinjohtajia aikeistasi!
 6. Jos lähin pelinjohtaja on muissa tehtävissä, odota tai etsi joku toinen, jolta kysyä!
 7. Seuraa peli-ilmoitustauluja!
 8. Pelatessasi pidä aina hihanauha näkyvällä paikalla vasemmassa käsivarressasi!
 9. Jos olet pidemmän aikaa off-game, irrota nauha! Jos olet vain hetken off, ilmaise sitä nostamalla nyrkki otsallesi! (tätä elettä kutsutaan offaamiseksi)
 10. Juttele muille hihanauhallisille!
 11. Pidä huolta faktiomerkeistäsi! Eli älä hukkaa niitä!
 12. Jos olet työvuorossa, et pelaa samaan aikaan!
 13. Jos tilanne tuntuu ahdistavalta tai muuten epämiellyttävältä, huuda: ”Conipeli seis!”
 14. Jos kuulet huudon: ”Conipeli seis!”, pysähdy ja offaa, kunnes pelinjohtaja antaa luvan jatkaa tai kunnes tilanne on selvitetty.
 15. Pelissä ei voi vakavasti vahingoittaa tai tappaa muita hahmoja!
 16. Älä ota pelin tapahtumia liian vakavasti! Muista pitää hauskaa!

Yhteystiedot

Teemapeliin liittyvissä kysymyksissä avustavat pelinjohtajat Outi Sippo, Tiina "Chiina" Uusi-Rasi sekä Otto "Amoeba" Martin. Heidät tavoittaa sähköpostitse osoiteesta teema12 ät tracon.fi sekä puhelimitse numerosta 045 891 9141.