liput

Cosplaykisojen paikkaliput

Cosplaykisa on vuodesta toiseen ollut Traconin suosituin ohjelmanumero - jopa niin suosittu, että kaikki eivät aina ole mahtuneet sisään. Jotta jonot eivät tukkisi tapahtumapaikan aulatiloja ennen cosplaykisan alkua, pääsee cosplaykisan permantotasolle (2. kerros) ainoastaan paikkalipulla. Paikkaliput ovat kävijöille maksuttomia, ja niitä jaetaan molempina päivinä alkaen kello 12:00 Traconin myyntipöydällä Sorsapuistosalissa.

Tagit: 

Tracon ei myy loppuun – lippuja saa myös ovelta!

Saamme päivittäin kysymyksiä siitä, saako lippuja Traconiin vielä ovelta ja myydäänkö Tracon loppuun. Huoli pois! Vastaus on, että kyllä, lippuja myydään vielä ovelta, ja ei, ne eivät lopu viikonlopun aikana.

Tagit: 

Lippujen postituksissa ja maksuvahvistuksissa viivettä

Traconin verkkokaupasta tilattujen pääsylippujen maksuvahvistuksissa ja postituksissa on tällä hetkellä viivettä talousvastaavan ulkomaanmatkan johdosta. Maksujen tarkistus ja lippujen toimitus jatkuvat normaalisti ensi viikon loppupuolella (noin 15. elokuuta).

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä. Kaikki verkkokaupasta tilatut liput toimitetaan hyvissä ajoin siten, että ne ehtivät perille ennen tapahtumaa.

Tagit: 

Ennakkolipunmyynti päättyy kolmen viikon kuluttua!

Ennakkolipunmyynti verkossa päättyy perjantaina 17. elokuuta. Vielä on siis reilut kolme viikkoa aikaa ostaa Tracon-liput ennakkohintaan 15 euroa/viikonloppu tai 10 euroa/päivä!

Tagit: 
Subscribe to RSS - liput