majoitus

Conibussilla kätevästi majoitukseen

Viime vuonna debytoinut conibussi palvelee Traconin lattiamajoituksen käyttäjiä tänäkin vuonna! Conibussi kuljettaa conikansaa tapahtumapaikalta majoituskouluille lauantai-iltana kello 18-01. Lähdöt ovat tasatunnein, paitsi viimeinen klo 01 lähtö, joka on kello 01:15. Viime vuodesta poiketen conibussi on tänä vuonna maksuton!

Majoitusvaraus verkossa päättynyt - majoituspaikkoja saa vielä conista

Majoitusvaraus verkossa on tältä vuodelta päättynyt. Majoituspaikkoja lauantain ja sunnuntain väliselle yölle jäi vielä jonkin verran varattavaksi paikan päältä. Varaus tapahtuu myyntipöytäsalissa sijaitsevalta Tracon-pöydältä ja hinta on 10 €/hlö/yö (vain käteinen).

Jos olet varannut majoituspaikan, muistathan maksaa sen tilausvahvistusviestissä olevilla maksutiedoilla! Majoituksesta ei lähetetä erillisiä majoituslippuja, vaan majoituspaikalle pääsee sisään ilmoittamalla varaajan nimen.

Tagit: 

Lisää majoituspaikkoja la-su-yöksi!

Saimme lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi lisää lattiamajoituspaikkoja! Lisäpaikkoja on noin 100 kpl, ja ne sijaitsevat Amurin koululla noin 2,5 kilometrin päässä Tampere-talosta. Paikat ovat heti varattavissa Traconin verkkokaupasta!

Varaa lattiamajoituspaikkoja »

Tagit: 

Lattiamajoitus täynnä lauantaina!

Traconin lattiamajoitus lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi on toistaiseksi täynnä. Perjantain ja lauantain väliselle yölle on vielä reilusti majoituspaikkoja.

Tagit: 
Subscribe to RSS - majoitus