Conibussilla kätevästi majoitukseen

Viime vuonna debytoinut conibussi palvelee Traconin lattiamajoituksen käyttäjiä tänäkin vuonna! Conibussi kuljettaa conikansaa tapahtumapaikalta majoituskouluille lauantai-iltana kello 18-01. Lähdöt ovat tasatunnein, paitsi viimeinen klo 01 lähtö, joka on kello 01:15. Viime vuodesta poiketen conibussi on tänä vuonna maksuton!

Sunnuntaina conibussi ei valitettavasti liikennöi. Tammerkosken koulu on onneksi vain reilun kilometrin päässä Tampere-talosta ja Amurin koulu noin 2,5 kilometrin. Jos kävelymatka Amurin koululta tuntuu pitkältä, kannattaa sunnuntaiaamuna hyödyntää Tampereen lähiliikenteen bussia numero 13, joka kuljettaa Amurin koulun läheltä Pirkankadulta suoraan Tampere-talon eteen (kertamaksu 2,50 €).

Jos olet varannut majoituspaikkasi etukäteen, tarkista sähköpostisi ja lue huolellisesti sähköpostiisi saamasi majoitusohje!

Lauantain ja sunnuntain väliselle yölle on saatavilla vielä muutamia lattiamajoituspaikkoja. Ne myydään tapahtumapaikalla Sorsapuistosalissa sijaitsevalta Tracon-pöydältä hintaan 10 €/hlö/yö.

Lisää uusi kommentti

Suodatettu HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Pelkkä teksti

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.