ohjelma

Päivä Twitterissä

Coni lähestyy ja Traconin virallinen hashtag #Tracon on aivan liekeissä cossaajain, taidekujalaisten, ohjelmanpitäjäin sekä vähän muidenkin hehkuttaessa tulevaa conia! Tässä muutamia poimintoja tämän päivän Twitter-mylläkästä:

Poimintoja teemapeliin liittyvästä ohjelmasta

Mitä tapahtuu kun maailma loppuu ja ihmiskunta pakenee avaruuteen? Traconissa pyörii koko tapahtuman ajan teemapeli, kevyt liveroolipeli, jossa ratkaistaan maailmanloppua paenneiden ihmiskunnan rippeiden kohtalo. Teemapeliin voit sinäkin osallistua ilmoittautumalla siihen infossa!

Lue ohjelmalehti verkossa!

Traconin ohjelmalehti on nyt julkaistu! Voit lukea sen tietokoneellasi PDF-muodossa. Ohjelmalehti jaetaan paikan päällä maksutta kaikille kävijöille.

Lue ohjelmalehti »

Ikärajattomat iltabileet lauantai-iltana!

Traconissa pidetään ikärajattomat iltabileet viime vuoden tapaan tapahtumapaikalla Tampere-talossa! Tämänvuotisten bileiden esiintyjinä nähdään DjLX, DJ NekasrofDJ:MARO (JPN) sekä Jenlayn (kuvassa)! Lisäksi bileissä sinua viihdyttää uusin AMV Dance.

Lue lisää iltabileistä ja esiintyjistä »

Ohjelmakartta julkaistu!

Traconin ohjelmakartta on nyt julkaistu! Luvassa on viikonloppu täynnä vauhdikasta, jännittävää ja ennen kaikkea hauskaa ohjelmaa animesta, roolipeleistä, cosplaysta, japanilaisista peleistä, kuvataiteesta ja monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta! Pidemmittä puheitta...

Tutustu ohjelmakarttaan »

Tagit: 

Maailmanlopun ohjelmaa Traconissa!

Tracon 7:n teema on maailmanloppua pakoon. Niinpä monet Traconin ohjelmanumeroista käsittelevät maailmanloppua tavalla tai toisella!

Maailmanlopun kuvia ja salaliittoteorioita
Teema

Pöytäroolipelejä ja larppeja Traconissa

Juonittelusta seikkailuun, hiirisotureista maailmanlopun jälkeisiin tunnelmiin – Traconissa pidetään paljon mielenkiintoisia pöytäroolipelejä ja larppeja!

Mouse Guard
Antti Knutas

Kohupaljastus! Traconissa animeohjelmaa – lue kuvaukset!

Eilen paljastimme erän roolipeliohjelmaa, tänään on vuorossa pieni osa Traconin animeohjelmatarjonnasta!

Kawamorin mielen mukaan
Heidi "Hoothoot" Päivinen

Viimeinen tilaisuus tarjota ohjelmaa Traconiin!

Oletko hautonut mielessäsi luentoa tai muuta ohjelmanumeroa Traconiin, muttet ole vielä saanut aikaiseksi tarjota sitä? Tracon lähestyy uhkaavaa vauhtia, ja järjestelyissä ollaan nyt siinä vaiheessa että ohjelmalehteä taitetaan parhaillaan, joten nyt on viimeinen tilaisuus ilmoittautua ohjelmanpitäjäksi Traconiin! Tartu siis sähköpostiin ja lähesty ohjelmatiimiä mieluiten jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään huomenna keskiviikkona 25. heinäkuuta!

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet »

Tagit: 
Subscribe to RSS - ohjelma