Pöytäroolipelejä ja larppeja Traconissa

Juonittelusta seikkailuun, hiirisotureista maailmanlopun jälkeisiin tunnelmiin – Traconissa pidetään paljon mielenkiintoisia pöytäroolipelejä ja larppeja!

Mouse Guard
Antti Knutas

In the world of Mouse Guard, mice struggle to live safely and prosper amongst harsh conditions and a host of predators. Thus the Mouse Guard was formed: more than just soldiers, they are guides for common mice looking to journey without confrontation from one village to another. They see to their duty with fearless dedication so that they may not simply exist, but truly live.

Seikkailussa neljä hiirisoturia ryhtyy selvittämään kadonneen viljakuljetuksen kohtaloa, mutta asiat eivät ole niin yksinkertaisia kuin miltä ne aluksi näyttävät.

Kuolleen maan ritarit
Tuomo Nyrhilä

Viimeisen maailmansodan jälkeen Maa on puhtaaksi poltettu, säteilyn saastuttama autiomaa. Rikkaimmat pakenivat kiertoradalle Ulkotaivaan avaruusasemiin, köyhät vetäytyivät maan alle Holveihin. Maan pinnalla vaeltavat vain Holvien ritarit, Terässudet, jotka suojautuvat säteilyltä muinaisten sotakävelijöiden sisään. Holvien ja raunioiden varjoissa kulkevat Patriootit, menneiden valtioiden salamurhaajien, sabotöörien ja agenttien perilliset. Huhujen mukaan heillä on keino selviytymiseen. Huhujen mukaan he myös tappavat kaikki lähelleen eksyvät.

Murha Joninkylässä
Matti Järvinen

Joninkylän Tiedon temppelissä kuohuu: yksi temppelin tietäjistä on löydetty murhattuna. Tiedonjumala Lhankor Mhytä palvovien pelaajahahmojen on sukellettava kirjaston salaisuuksiin ja ratkaistava rikos arvoitusdekkarin perinteitä hyödyntävässä tutkimuksessa. Sääntöinä toimii yksinkertaistettu HeroQuest-roolipelin toinen laitos, jonka sääntöjen osaaminen on hyödyksi muttei pakollista. Peli sijoittuu Gloranthan maailmaan, jota ei tarvitse tuntea etukäteen. Pelissä on valmiit hahmot.

Wyvernin sisaret
Matti Järvinen

Dara Hapan patriarkaalisessa yhteiskunnassa naisten osa on ahdas. Aatelisrouvat ovat kuitenkin perustaneet oman salaseuransa, joka joutuu yllättäviin vaikeuksiin. Paljastuuko perinteitä rikkova salaseura miehille vai onnistuvatko naiset ratkaisemaan ongelman itse? Sääntöinä toimii pelaajien valinnan mukaan RuneQuestin suomenkielinen laitos tai HeroQuest-roolipelin toinen laitos. Sääntöjen osaaminen on hyödyksi muttei pakollista. Peli sijoittuu toisen ajan Gloranthan maailmaan, jota ei tarvitse tuntea etukäteen. Pelissä on valmiit hahmot, jotka ovat kaikki naisia.

Kuolleiden miesten teurastamo
Sami Pekkola

Junaonnettomuus erämaassa vaarantaa keisarin salatun perijän henkilöllisyyden. Purgatory Steam Punk. Selviytymistaistelua, juonittelua ja äkkikuolemia.

A Penny For My Thoughts – Muistoja Maailmanlopusta
Olli Purma

Olet pelastaunut tovereidesi kanssa pieneltä hajoavalta kuljetusalukselta isoon avaruuslaivaan. Ette kukaan muista miten olette pienelle alukselle päätyneet tai edes keitä olette. Teille on kerrottu, että maailmanloppu on tapahtunut ja että olette ehkä viimeisiä maapallolta paenneita. Sairastuvan osaava henkilökunta on luvannut auttaa teitä. Yhessä päätätte lähteä avaamaan muistojanne...

Pathfinder Society
Useita pelinjohtajia 

Pathfinder Society tarjoaa kevyitä, hauskoja fantasiaroolipelejä, jotka eivät vaadi sitoutumista pitkään kampanjaan. Kampanjassa pelataan Paizo Publishingin valmisseikkailuja. Seikkailut vaihtelevat perinteisistä luolakomppauksista murhamysteereihin. Kuhunkin seikkailuun otetaan 4-6 pelaajaa. Seikkailun pelaamiseen menee noin neljä tuntia. Lisää tietoa kampanjasta: paizo.com/pathfindersociety ja bo.cx/pfs.

LARP: Venus & Eros Tracon
Basso, 02:00–03:45, Tero Tikkanen

Väsyttääkö avaruusaluksen arki? Haluatko tavata uusia mielenkiintoisia ihmisiä? Tule siis seuralaispalvelu Venus & Eroksen järjestämään pikadeittitapahtumaan ja löydä sydämesi valittu, yhden illan hoito tai uusi sydänystävä. Venus & Eros Tracon on Star Exodus larppimaailmaan sijoittuva pikadeittipeli. Venus&Eros on maailmanlaajuisesti tunnettu seuralaispalvelu, jonka palveluksia käyttävät paitsi lemmenkipeät ihmiset, myös tahot jotka tarvitsevat mahdollisuuden salaiseen tapaamiseen ilman, että se herättää liikaa epäilyksiä. Pelissä on romantiikan ohella myös synkkiä salaisuuksia. Peliin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa larppikokemusta tai erillistä proppautumista, vaan avoin mieli ja eläytymiskyky riittävät.

Roolipelien aikataulu valmistuu lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen roolipeleihin tapahtuu paikan päällä Sopraano-siivessä olevilla ilmoitustauluilla.

Uudet tiedot päivittyvät omalle sivulleen »

Lisää uusi kommentti

Suodatettu HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Pelkkä teksti

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.