teema

Poimintoja teemapeliin liittyvästä ohjelmasta

Mitä tapahtuu kun maailma loppuu ja ihmiskunta pakenee avaruuteen? Traconissa pyörii koko tapahtuman ajan teemapeli, kevyt liveroolipeli, jossa ratkaistaan maailmanloppua paenneiden ihmiskunnan rippeiden kohtalo. Teemapeliin voit sinäkin osallistua ilmoittautumalla siihen infossa!

Aluksen asukit: Muut ryhmittymät

On tunnettu tosiasia, että maailma loppui. Aluksella on tiettävästi kuitenkin erikoisia ja/tai tasapainottomia yksilöitä, jotka kieltäytyvät uskomasta maailman muuttunutta luonnetta, ja keksivät toinen toistaan hullumpia teorioita siitä, mitä ”oikeasti” tapahtui. Nämä salaliittoteoreetikot löytävät toisistaan ymmärrystä ja tukea sen verran kuin epäluuloisilta mieliltään ja salamyhkäisiltä tavoiltaan pystyvät.

Maailmanlopun ohjelmaa Traconissa!

Tracon 7:n teema on maailmanloppua pakoon. Niinpä monet Traconin ohjelmanumeroista käsittelevät maailmanloppua tavalla tai toisella!

Maailmanlopun kuvia ja salaliittoteorioita
Teema

Aluksen asukit: Uskonnolliset ryhmittymät

Marcos Omegalle on pyritty kokoamaan mahdollisimman monta Traconian kansalaista. Useimmat kansanryhmät ovatkin edustettuina. (Lukuun ottamatta hallintomme ja ylimystömme jäseniä, jotka ovat kadonneella Marcos Alfalla.) Aluksen AI:n mukaan ainakin seuraavat ihmisryhmät löytyvät alukselta.

Aluksen asukit: Miehistö

Tilanne nyt…

Uljas avaruusalus Marcos Omega suuntaa tuntemattomiin galakseihin. Ihmiskunta on pelastunut maailmanlopun tuomalta tuholta ja matkustaa nyt kohti tulevaisuuttaan. Alus on asukkaidensa mahdollisuus uuteen alkuun. (Heti kun hyperajomoottori saadaan korjattua ja kunhan saadaan päätettyä missä suunnassa tuo uusi alku on.)

Teemapeli tulee taas!

Tracon VI:ssä suuren suosion saanut, Traconin teemaa elävöittävä teemapeli toteutetaan tänäkin vuonna! Mukaan pääsee jokainen halukas conikävijä ja vänkäri. Kyseessä on larpin eli live-roolipelin kaltainen, monipuolisia osallistumismahdollisuuksia tarjoava peli, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja käsitellä samalla Traconin teemaa "maailmanloppua pakoon".

Pakoon maailmanloppua

Vuosi 2012 on tunnetusti maailmanlopun vuosi. Tätä aihetta sivutaan tänä vuonna myös Traconissa. Viime vuonna aloitetun perinteen mukaan osa Traconin teematoimintaa tulee olemaan teemapeli, johon sekä työvoima että kävijät ovat tervetulleita osallistumaan. Kyseessä on larpinkaltainen, hyvin monipuolisia osallistumismahdollisuuksia tarjoava peli, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja käsitellä samalla Traconin teemaa. Ilmoittautuminen peliin avautuu lähempänä conia. Lisätietoja pelistä julkistetaan kevään ja kesän kuluessa!

Subscribe to RSS - teema