Aluksen asukit: Muut ryhmittymät

On tunnettu tosiasia, että maailma loppui. Aluksella on tiettävästi kuitenkin erikoisia ja/tai tasapainottomia yksilöitä, jotka kieltäytyvät uskomasta maailman muuttunutta luonnetta, ja keksivät toinen toistaan hullumpia teorioita siitä, mitä ”oikeasti” tapahtui. Nämä salaliittoteoreetikot löytävät toisistaan ymmärrystä ja tukea sen verran kuin epäluuloisilta mieliltään ja salamyhkäisiltä tavoiltaan pystyvät.

Tavallista kansaa on myös kertynyt alukselle isot määrät. Niin maanviljelijät ja kauppiaat kuin taiteilijat ja muut oman elämänsä kulkijat ovat löytäneet turvaan Marcos Omegalle. Suurin osa heistä etsii paikkaansa ja suuntaansa uudessa tilanteessa. He saattavat löytää tarkoituksen toisistaan, miehistöstä tai vaikka uusista tai vanhoista filosofioista. Vain aika näyttää, mihin he päättävät ryhtyä.

Aluksen AI ilmoittaa, että aluksella on myös henkilö, joista ei löydy virallisia tietoja. Kyseinen Ms. Smith on kuitenkin virallisesti ”enimmäkseen harmiton”. Ms. Smith on kaikkien lausuntojen mukaan hyväntahtoinen ja avulias, ja monet matkustajat ovatkin löytäneet etsimänsä keskusteltuaan hänen kanssaan.

Tagit: 

Lisää uusi kommentti

Suodatettu HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Pelkkä teksti

  • HTML merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.